Δωρεάν μεταφορικά σε όλο τον κόσμο

Χρόνος διαβασματός: 2 λεπτά

Παγκόσμια ελεύθερα ψώνια για όλους - πώς μπορούμε να το κάνουμε αυτό;

Στην εποχή της παγκόσμιας αεροπορίας και της ναυτιλίας, καθώς και η σύντομη ιστορία της αγοράς online, είναι πλέον δυνατή η αγορά από οπουδήποτε στον κόσμο - και με αυξανόμενες οικονομίες κλίμακας στη διεθνή ναυτιλία, το κόστος για σας έρχεται κάτω.

Πολλοί μεταφορείς μας προσφέρουν τώρα επίπεδα παγκόσμιου επιτοκίου - τα οποία με τη σειρά τους συμβάλλουν στην ενίσχυση του όγκου των απομακρυσμένων περιοχών ώστε να μειώσουν το κόστος τους για να διατηρήσουν και να αναπτύξουν αυτές τις διαδρομές.

Αυτό μας δίνει πρόσβαση σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές ναυτιλίας παγκοσμίως, ανοίγοντας τα μέρη που μπορείτε να παραγγείλετε για παράδοση.

Αληθινά θέλουμε όλοι να επωφεληθούν από την επανάσταση των ηλεκτρονικών αγορών - με προσιτή πρόσβαση σε μια αυξανόμενη γκάμα προϊόντων, όπου και αν ζείτε.

Είναι πραγματικά free Αποστολή?

Φυσικά “free shipping” δεν είναι δωρεάν - όπως πιθανώς γνωρίζετε, ο πράκτορας παράδοσης χρειάζεται επίσης μια αξιοσέβαστη διαβίωση.

Η δωρεάν αποστολή στο πλαίσιο αυτό σημαίνει ότι συμπεριλαμβάνουμε απλά το παγκόσμιο κόστος αποστολής μέσα στην τιμή.

Αυτό σας κάνει πολύ πιο εύκολο να συγκρίνετε τις τιμές και να υπολογίσετε το συνολικό κόστος - και όχι δυσάρεστες εκπλήξεις στο checkout όταν χρειάζεστε μόνο ένα πράγμα και το άλλο μπορεί να χρεώσει διπλάσιο για να το αποστείλει.

Φυσικά, εάν παραγγείλετε κάποια προϊόντα για εγχώρια ναυτιλία, τότε υπάρχουν κάποια χαμηλότερα κόστη, τα οποία σας μεταφέρουμε εκπτώσεις, ειδικές προσφορές και κουπόνια.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η παροχή αξιόπιστης υπηρεσίας στην καλύτερη δυνατή τιμή και διαπραγματευόμαστε για λογαριασμό σας, με τους όγκους των παραγγελιών που φέρετε, να διατηρήσετε τις τιμές χαμηλές και να περάσετε όλες τις διαθέσιμες εκπτώσεις και προσφορές.

Δοκιμάστε μας, υπάρχει δεν υπάρχουν ελάχιστες εντολές!

Ανάλογα με το πού ζείτε και τη διαδρομή που θα λάβουν τα πακέτα, οι χρόνοι παράδοσης ποικίλλουν - αλλά δίνουμε τις καλύτερες δυνατές εκτιμήσεις στη σελίδα του προϊόντος και στο ταμείο, για να ξέρετε τι να περιμένετε και πότε.

Μπορείτε πάντα να μας ενημερώσετε εάν έχετε διαφορετική εμπειρία και θα εξετάσουμε τους υπολογισμούς της πρόβλεψης για την περιοχή σας και καταγράφουμε όλες τις πληροφορίες για να βελτιώσουμε τις ώρες και τις προβλέψεις μας.

Χρησιμοποιούμε μόνο εθνικούς αξιόπιστους μεταφορείς - οι οποίοι δεσμεύονται όλοι από τον ίδιο κανόνα της ταχυδρομικής ένωσης, ώστε τα προϊόντα σας να προστατεύονται από το νόμο από παραβίαση - και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι καταβάλλονται όλες οι δυνατές προσπάθειες για να παραδώσετε τις παραγγελίες σας με ασφάλεια και ταχύτητα.

Αφήστε μια απάντηση

Κυρίως μενού

Προτιμήσεις

  • Νόμισμα
  • Γλώσσα
  • Χώρα παράδοσης
Κυρίως μενού

Διεθνείς τοποθεσίες