Χονδρική διανομή

Χρόνος διαβασματός: 4 λεπτά

Swanson.co.uk, Το Ηνωμένο Βασίλειο και το ευρωπαϊκό δίκτυο διανομής χονδρικής πώλησης και dropshipping, αναζητεί παγκόσμιους στρατηγικούς εταίρους. κατάλληλη για τις υπηρεσίες χονδρικού λογαριασμού μας και με βάση πελατών που θα επωφεληθεί από τη συνδυασμένη αριστεία μας.

Ψάχνουμε για ειδικευμένους και επαγγελματίες συνεργάτες προϊόντων υγείας που προσθέτουν αυξανόμενες πωλήσεις, εκπαίδευση στο μάρκετινγκ και επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών για τα δημοφιλή προϊόντα και μάρκες μας.

Υπάρχει σημαντική υποδομή με Swanson.co.uk για οικονομικά αποδοτική εκπλήρωση και διαχείριση παραγγελιών, οπότε είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε τα οφέλη αυτού με εσάς και τους πελάτες σας.

Οι συνεργάτες μας λιανικής πώλησης έχουν μια πιστή και καλά φροντισμένη βάση πελατών, μέσω της δικής τους ιστοσελίδας, ενημερωτικών δελτίων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καταστημάτων και χειρουργικών επεμβάσεων. Επομένως, παρακαλούμε διαβάστε όλες τις πληροφορίες εδώ προσεκτικά πριν υποβάλετε αίτηση για να διασφαλίσετε ότι το αίτημά σας είναι κατάλληλο για τη φροντίδα μας για τις αξίες της μάρκας.

Μόλις εγκριθεί η αίτησή σας, θα αλλάξουμε την ταυτότητά σας στο χονδρικό λογαριασμό - η τιμολόγηση θα αντικατοπτρίζει αυτόματα τις νέες σας τιμές κόστους, με διευκολύνσεις για τη διαχείριση της ταυτότητας της επωνυμίας σας στα τιμολόγια και διευθύνσεις παράδοσης ανά παραγγελία.

Η κατασκευή και τα μεγαλύτερα αποθέματά μας βρίσκονται εκτός της ΕΕ - γι 'αυτό σας συνιστούμε να ελέγξετε τα έξοδα εισαγωγικών δασμών που σχετίζονται με τη χώρα σας εδώ: dutycalculator.com ή εδώ: www.ups.com/globaladvisor

Μετά την ανάλυση όλων των δαπανών και των κανονισμών, η πλειοψηφία των χονδρεμπόρων μας επιλέγει στη συνέχεια να εγκαταλείψει, χρησιμοποιώντας την υποδομή μας για να στείλει προϊόντα απευθείας στους πελάτες τους. Αυτό συμβαίνει συχνά επειδή τα δικαιώματα και οι περιορισμοί στις προσωπικές εισαγωγές μειώνονται όταν εισάγονται από μεμονωμένους καταναλωτές, λόγω των προσωπικών δικαιωμάτων χρήσης, από ό, τι για τις εταιρείες που μεταφέρουν μεγάλες ποσότητες αγαθών πέρα από τα σύνορα - με τις απαιτούμενες γραφειοκρατικές υπηρεσίες και τις άδειες επιχειρηματικής αδειοδότησης.

Ωστόσο, για τη διανομή χύδην-ναυτιλίας, καταστήματα λιανικής πώλησης και καταστήματα, μπορούμε να βοηθήσουμε με κατεύθυνση προς πληροφορίες σχετικά με τους κανονισμούς για τη χώρα σας - για να διασφαλίσετε ότι παραμένετε συμμορφωμένοι με όλες τις αρχές.

Προσφέρουμε χονδρική τιμολόγηση χονδρικής πώλησης και υπηρεσίες dropshipping απευθείας από πελάτες από τις 5 αποθήκες μας, με έμφαση στην ελαχιστοποίηση των διανυθέντων χιλιομέτρων και του κόστους διαχείρισης Swanson.co.ukτου καταναλωτή την καλύτερη δυνατή αξία.

Το έθιμο και η επιτυχία σας είναι σημαντικό για την ομάδα μας στην οικοδόμηση σχέσεων συνεργατών και βασίζεται στην ανταπόκριση που αντιμετωπίζει ο πελάτης σας για να συνεχίσει να αναπτύσσει τα καλύτερα προϊόντα υγείας για τις ανάγκες τους.

Μικρότεροι και νέοι διαδικτυακοί μεταπωλητές μπορεί να βρουν ότι η άμεση υπηρεσία dropshipping είναι πιο φιλική προς τη ροή μετρητών και κλιμακωτή από το πρόσθετο βήμα της αλυσίδας εφοδιασμού για τους πελάτες που δημιουργούνται στην αποθήκευση και την παράδοση.

Τόσο οι dropship όσο και οι χονδρικές χονδρικές επιλογές είναι πάντα διαθέσιμες σε όλους τους λογαριασμούς, έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία για να αυξήσετε την εμπειρία σας με τον ελάχιστο κίνδυνο κατοχής αποθεμάτων και τη μετάβαση στην αυτοπαραγωγή όταν είστε πιο πεπειραμένοι με τις απαιτήσεις του πελάτη σας.

Οι μεταπωλητές υψηλού επιπέδου, όταν καθορίζουν τιμές για τα ράφια των καταστημάτων, θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη το κόστος για τους πελάτες για τα ταχυδρομικά τέλη και τις συσκευασίες όταν αγοράζουν ένα μόνο στοιχείο στο διαδίκτυο, για να είναι ανταγωνιστικές στις ηλεκτρονικές συγκρίσεις του πελάτη. Η εξάλειψη του κόστους παράδοσης πελατών θα σας βοηθήσει να παραμείνετε συγκρίσιμοι με την τιμολόγηση του διαδικτύου και αφήστε ένα συγκρίσιμο περιθώριο για να επενδύσετε στην προσωπική εξυπηρέτηση πελατών σας.

Οι λογαριασμοί χονδρικής είναι μόνο για εμπορικούς πελάτες, πολυκαταστήματα, επαγγελματίες υγείας και ομορφιάς, γιατροί, χειρουργικές επεμβάσεις και ανεξάρτητες ιστοσελίδες.

Τα περιθώρια για τις πωλήσεις των προϊόντων στο Διαδίκτυο μειώνουν, με άφθονο ανταγωνισμό, και αυξάνουν την αποδοτικότητα της εφοδιαστικής σε σχέση με τους ιστορικούς «προληπτικούς κανόνες» του διαδικτύου για προσαυξήσεις. Έτσι, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα κοστολόγιά σας είναι πλήρη και ακριβή για τη συνεχιζόμενη επιτυχία της μεταπώλησης, εστιάζοντας στην αποδοτικότητα κόστους και την προστιθέμενη αξία στην αγορά.

Σας ενθαρρύνουμε πάντα να μεταφέρουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές και αξία στους πελάτες μας, ώστε να μπορούμε να βοηθήσουμε στη στρατηγική σας όταν κατανοήσουμε περισσότερο την επιχείρησή σας, με τροφοδοσίες δεδομένων, εικόνες, υλικό μάρκετινγκ, εκδόσεις, ειδήσεις και συμβουλές ελέγχου κόστους.

Δεν υπάρχει καθορισμένη ποσοστιαία έκπτωση για χονδρική τιμολόγηση από τις τιμές λιανικής που βλέπετε. Πρέπει να ελέγξετε όλες τις γραμμές ξεχωριστά, επειδή τα περιθώρια θα ποικίλουν ανάλογα με την προσφορά, τη ζήτηση και τις οικονομίες κλίμακας για την κατασκευή κάθε προϊόντος.

Οι αγοραστές θα είναι υπεύθυνοι για όλα τα έξοδα μεταφοράς και τους εισαγωγικούς δασμούς, οπότε θα πρέπει να τα υπολογίσουμε σε κοστολόγηση. Δεν προσθέτουμε τέλη χειρισμού στα έξοδα ταχυδρομείου ή ταχυμεταφορών, αν φροντίζουμε για αυτό για λογαριασμό σας, αλλά διατηρούμε το δικαίωμα να εγκρίνουμε όλους τους μεταφορείς συλλογής βάσει της συμμόρφωσής τους με τις ατομικές μας πολιτικές αποθήκης.

Μπορεί να έχετε προσελκύσει Swanson.co.uk από τις χαμηλές τιμές μας, οι οποίες μπορεί εν μέρει να οφείλονται στην πλειοψηφία των προϊόντων μας που προέρχονται από χώρες εκτός της ΕΕ, αλλά εάν επιθυμείτε να εισαγάγετε στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην ΕΕ για αποθεματοποίηση και μεταπώληση, θα πρέπει να λάβετε υπόψη όλα τα έξοδα, μετατροπή νομισμάτων, έξοδα διαχείρισης, φόρους και περιορισμούς για τη χώρα σας.

Έχουμε διαθέσιμο απόθεμα από την αποθήκη μας στο Ηνωμένο Βασίλειο για τελωνειακή αποστολή και πληρωμή με αμοιβή σε όλη την ΕΕ, προσφέροντάς σας μια επιλογή από πολλαπλές επιλογές τοποθεσίας αποστολής για βελτιστοποίηση της παραγγελίας σύμφωνα με τις προτεραιότητές σας σε σχέση με. την ταχύτητα, τη διοίκηση και το κόστος.

Παρακαλώ σημειώστε; οι εισαγωγές προσωπικών πελατών για μικρά αντικείμενα δεν επιβαρύνονται με φόρο επί των εισαγωγών ή των πωλήσεων, ωστόσο οι εμπορικές εισαγωγές είναι τέτοιες ώστε να διαπιστώσετε ότι το περιθώριο χονδρικής τιμολόγησης των χύδην εισαγωγών μπορεί να μην είναι πάντα επαρκές για την επιχειρηματική σας στρατηγική, για την απόπειρα έκπτωσης κάτω από τις τιμές που προσφέρονται ήδη σε προσωπικούς πελάτες στο διαδίκτυο. Ενθαρρύνουμε βιώσιμα επιχειρηματικά μοντέλα με επενδύσεις στην εξυπηρέτηση πελατών, το μάρκετινγκ και την εκπαίδευση - θα μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε με αυτό μόλις κατανοήσουμε περισσότερα σχετικά με την επιχειρηματική σας στρατηγική και την πελατειακή σας βάση.

Οι χρεωστικές παραγγελίες υπόκεινται σε ελάχιστη τιμή παραγγελίας £ 200 (χωρίς φόρους και ναυτιλία). Παρακολουθούμε τα κανάλια πωλήσεων λογαριασμών για να διασφαλίσουμε ότι εξακολουθούν να είναι νόμιμοι εμπορικοί λογαριασμοί με μια βιώσιμη πολιτική τιμολόγησης - μεταπώληση με βάση τις συμφωνίες αδειών χρήσης και τους όρους και τις προϋποθέσεις. Διαθέτουμε μεγάλο αριθμό πόρων για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας, οπότε παρακαλώ μιλήστε με την επιχείρησή σας Swanson Relationship Manager για να δούμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας Swanson.co.uk στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ευρώπη - προσβλέπουμε στην εταιρική σχέση μας για την ανάπτυξη μιας υγιούς επιχειρηματικής δραστηριότητας μαζί σας.

Αφήστε μια απάντηση

Κυρίως μενού

Προτιμήσεις

  • Νόμισμα
  • Γλώσσα
  • Χώρα παράδοσης
Κυρίως μενού

Διεθνείς τοποθεσίες