Ανατρέξτε σε ένα φίλο

Χρόνος διαβασματός: 2 λεπτά

Όπως ίσως μαντέψετε, η διαφήμιση και το online μάρκετινγκ κοστίζουν χρήματα - κάτι που είναι κατανοητό - αλλά και αυξάνει το κόστος τόσο μέσω της ανάπτυξης του διαδικτύου όσο και μέσω του ανταγωνισμού.

Σήμερα, το επίκεντρο του χρόνου πολλών ανθρώπων για τακτικές διαδικτυακές αλληλεπιδράσεις είναι με λίγες μόνο πλατφόρμες, ιστοσελίδες και εφαρμογές λεύκας για αναζήτηση και κοινωνική αλληλεπίδραση.

Αυτό το μάρκετινγκ πρέπει να εγγραφεί στον προϋπολογισμό τιμή προϊόντων και υπηρεσιών, ως μέρος του συνολικού κόστους για την εύρεση νέων πελατών και την ανάπτυξη του εύρους και της αξίας που μπορούμε να προσφέρουμε σε όλους.

Παρόλο που επιδιώκουμε να ελαχιστοποιήσουμε το κόστος για υπηρεσίες διακριτικής μάρκετινγκ που επιτρέπουν υψηλότερο προϋπολογισμό για επένδυση στην ποιότητα των προϊόντων και μια ολοκληρωμένη προσωπική υπηρεσία.

Μεταβιβάζοντας εξοικονόμηση κόστους

The best form of advertising is, of course, from word of mouth — or word of mouse 🙂

Έτσι, προσφέρουμε στον εαυτό σας και σε όλους τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τους κωδικούς έκπτωσης Refer one a Friend, για να μπορείτε να λαμβάνετε απευθείας την εξοικονόμηση κόστους μάρκετινγκ για τον εαυτό σας και τους φίλους σας.

Άνοιγμα σε νέους και υπάρχοντες πελάτες

Ακόμα κι αν το χάσατε όταν το παραγγείλατε για πρώτη φορά, θα εξακολουθεί να λειτουργεί όταν παραπέμπετε σε έναν φίλο και σας επιστρέφουν το σύνδεσμο παραπομπής - αυτό πρέπει να είναι δίκαιο στους πιστούς πελάτες μας όσο και στους νέους φίλους που μας εισάγετε.

Θέλουμε να σας εντυπωσιάσουμε κάθε φορά με μια μεγάλη ιστοσελίδα, προϊόντα εξαιρετικής αξίας και μια προσωπική υπηρεσία - και για να είστε αρκετά χαρούμενοι για να μας προτείνετε.

Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, τότε ελπίζουμε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη και την εκτίμησή σας για να είστε αρκετά σίγουροι για να μας συστήσετε, με ένα μπόνους και για τους δυο σας σε σχέση με τους στόχους μας να είμαστε το είδος της ιστοσελίδας που οι άνθρωποι βρίσκουν ηθικά και φροντίζουν με κάθε τρόπο δυνατόν.

Πώς να παραπέμψω έναν φίλο

Μόλις να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε, και θα βρείτε τα μηνύματά σας μοναδικού συνδέσμου κοινής χρήσης και προσωπικών προτύπων σε: Ο λογαριασμός μου> Ανατρέξτε σε ένα φίλο.

Όλα τα σχόλια είναι πραγματικά σημαντικά για εμάς

Ελπίζουμε να σας αρέσουν οι φιλοδοξίες φροντίδας και κοινής χρήσης μας, και όπως πάντα, ενημερώστε μας για τα σχόλιά σας και ανατροφοδότηση παρακάτω ή ιδιωτικά από επικοινωνώντας μαζί μας.

As many people might say; if there’s an issue, tell us and we’ll do our very best to fix it – and if you like everything and want to help us too, please do tell your friends 😉

Αφήστε μια απάντηση

Κυρίως μενού

Προτιμήσεις

  • Νόμισμα
  • Γλώσσα
  • Χώρα παράδοσης
  • Τιμές
    Δείξτε τιμές με ή χωρίς αποστολή για να σας βοηθήσουμε να συγκρίνετε μας με άλλους παγκόσμιους ιστότοπους και αγορές. Διαβάστε περισσότερα για μας σελίδα τιμολόγησης.
Κυρίως μενού

Διεθνείς τοποθεσίες