Μάρκετινγκ θυγατρικών

Χρόνος διαβασματός: 2 λεπτά

Swanson Πρόγραμμα συνεργατών

Με το γενναιόδωρο ποσοστό των θυγατρικών μας, μπορείτε να κερδίσετε το πλήρες ποσό προϋπολογισμού μάρκετινγκ που έχει διατεθεί ανά προϊόν, σε αντάλλαγμα για να μας βοηθήσετε να βρούμε νέους πελάτες για να μοιραστούμε τα μεγάλα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Αυτό σας καταβάλλεται με απευθείας τραπεζική μεταφορά ή μέσω Paypal την τελευταία εργάσιμη ημέρα κάθε μήνα ως ανταμοιβή για την προώθηση σας στον ιστότοπό σας μέσω της λίστας αλληλογραφίας σας και στο δίκτυο αξιόπιστων επαφών και φίλων σας.

Οι συνεργαζόμενοι συνεργάτες μπορούν να συνεργαστούν μαζί μας ως πράκτορας, πρακτορείο, μεσίτης, υπεύθυνος ανάπτυξης επιχειρήσεων, εισαγωγέας, εκδότης, Marketeer, αποκλειστικός εμπορικός αποκλειστικός προμηθευτής ή άλλος συνεργάτης που θεωρείται αναπόσπαστος από τη θετική εμπειρία του κοινού πελάτη μας με το εμπορικό σήμα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας .

Προσπαθούμε ενεργά τις θυγατρικές εταιρείες να προωθήσουν το Swanson τόσο σε άμεσους πελάτες λιανικής όσο και σε χονδρικές παραγγελίες σε μεταπωλητές και συμβούλους.

Απλά ενημερώστε μας για τον εαυτό σας, το κοινό σας και τις φιλοδοξίες σας στη φόρμα αίτησης και θα σας καλωσορίσουμε με όλα τα υπέροχα εργαλεία και τους πόρους που πρέπει να μοιραστούμε μέσω της εγκεκριμένης σύνδεσης.

ο Swanson Προσφορά

 • Οι τιμές της Επιτροπής κυμαίνονται από 8% έως 20% βάσει μηνιαίων επιδόσεων.
 • 90 ημέρες cookie και παράθυρο μετατροπής μολύβδου.
 • Λάβετε προμήθεια διάρκειας ζωής για τους πελάτες σας, εφόσον παραγγέλλουν τουλάχιστον μία φορά τον τελευταίο χρόνο (365 ημέρες).
 • Μεγάλη βρετανική σειρά αποδεδειγμένων προϊόντων υψηλής ζήτησης, υψηλής ποιότητας και ανταγωνιστικής αξίας.
 • Πάνω από 10% ποσοστό πωλήσεων ιστού με μέση τιμή παραγγελίας £ 30 για λιανικούς πελάτες.
 • Πάνω από το 90% των λιανοπωλητών επαναλαμβάνεται και αυξάνεται η παραγγελία των πελατών κάθε λίγες εβδομάδες.
 • Δωρεάν Παγκόσμια Παράδοση σε όλες τις παραγγελίες πελατών λιανικής.
 • Δωρεάν εγχώριες ή χαμηλού κόστους διεθνείς επιλογές αποστολής για χονδρικές παραγγελίες.
 • Δωρεάν προϊόντα και μπόνους απόδοσης.
 • Η προσωπική εξυπηρέτηση πελατών μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ζωντανής συνομιλίας έχει ως αποτέλεσμα μεγάλο ποσοστό επαναλαμβανόμενων αγορών.

Μπόνους θυγατρικών

 • Κερδίστε επιπλέον 1% του συνόλου των πωλήσεων ως πίστωση καταστήματος για χρήση σε δείγματα και εμπορεύματα για παράδοση στον εαυτό σας ή στους πελάτες σας.
 • Οι συνεργαζόμενοι που επιτυγχάνουν πάνω από £ 10.000 σε πωλήσεις κάθε μήνα στους μεταπωλητές θα κερδίσουν επίσης ένα επιπλέον 1% Προϋπολογισμός Ταξιδιών & Εξόδων.

Εργαλεία και πόροι συνεργατών

Προσφέρουμε πλήρη ορατότητα παρακολούθησης για συνδεδεμένες επισκέψεις, παραπομπές και πελάτες σας μέσω της σύνδεσής σας με τα συστήματα διαχείρισης σχέσεων πελατών (CRM) αυτού του ιστότοπου.

Χρησιμοποιήστε Banners, έργα τέχνης καμπάνιας μάρκετινγκ, εικόνες προϊόντων, τροφοδοσίες δεδομένων, έντυπα παραγγελιών, εκθέσεις περιθωρίου και πωλήσεων για να ταιριάζουν με τα σωστά προϊόντα και τις προσφορές για το κοινό σας.

Δείτε όλες τις εσωτερικές πρωτοβουλίες μάρκετινγκ που αποστέλλονται στους πελάτες σας και επαναχρησιμοποιήστε τις για την εισαγωγή νέων πελατών.

Ακολουθήστε τα σχόλια και τα σχόλιά σας για τον ιστότοπο του πελάτη για να κατανοήσετε τη δέσμευση και τις ανάγκες σας

Παρακολουθήστε την απόδοση παράδοσης για την εμπιστοσύνη σας στην προώθηση των καλών υπηρεσιών μας.

Δίκτυο θυγατρικών

Κερδίστε επιπλέον προμήθεια για όλες τις πωλήσεις θυγατρικών για Συνεργάτες που εισάγετε μέσα στις πρώτες 90 ημέρες από την πρώτη τους πώληση.

Γίνε μελος Swanson Affiliate Platform σήμερα

Παρέχουμε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε απευθείας μέσω αυτού του ιστότοπου, χωρίς κανένα κόστος ενδιάμεσου δικτύου, ώστε να μπορείτε να κερδίσετε την πλήρη ανταμοιβή από τις διαφημιστικές καμπάνιες και τις διαφημιστικές σας διαφημίσεις.

Αν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που χρειάζεστε, απλά ενημερώστε μας, μας αρέσει να κάνουμε τα πράγματα να συμβαίνουν

Απλά εγγραφείτε στην ιστοσελίδα και πηγαίνετε στο Ο Λογαριασμός μου> Περιοχή συνεργατών να εφαρμόσει.

Παρακαλώ σημειώστε

Όλο το περιεχόμενο που περιλαμβάνεται σε αυτόν τον ιστότοπο, όπως κείμενο, γραφικά, λογότυπα, εικονίδια κουμπιών, εικόνες, ηχητικά κλιπ και λογισμικό, είναι ιδιοκτησία swanson.gr ή τους προμηθευτές περιεχομένου τους και προστατεύονται από διεθνείς νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων για χρήση μόνο με εγκεκριμένη συμφωνία.

Οι συνεργαζόμενοι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν οποιοδήποτε από αυτό το περιεχόμενο για δικούς τους σκοπούς χωρίς αιτήματα και άδειες μέσω ενός εγκεκριμένου και ενεργού θυγατρικού λογαριασμού.

Προς το παρόν, δεν δουλεύουμε με θυγατρικές του κώδικα κουπονιών.

Αφήστε μια απάντηση

Κυρίως μενού

Προτιμήσεις

 • Νόμισμα
 • Γλώσσα
 • Χώρα παράδοσης
Κυρίως μενού

Διεθνείς τοποθεσίες