Ασφάλεια

Χρόνος διαβασματός: < 1 λεπτό

Χρησιμοποιούμε κρυπτογράφηση Secure Socket Layer (SSL) σε όλες τις σελίδες, όπου μπορείτε να υποβάλετε τυχόν προσωπικά στοιχεία για να την προστατέψετε από την παρακράτηση και την ανάγνωση από τρίτο με πρόσβαση στο δίκτυο μεταξύ του προγράμματος περιήγησης ιστού και των διακομιστών ιστού.

Τα προσωπικά σας στοιχεία και οι πληροφορίες της πιστωτικής σας κάρτας μετατρέπονται σε κρυπτογραφημένο κώδικα που μπορεί να μεταδοθεί με ασφάλεια μέσω δημόσιων συνδέσεων στο Διαδίκτυο.

Τα συστήματά μας έχουν σχεδιαστεί για να διασφαλίζουν ότι δεν υπάρχουν στοιχεία κάρτας μέσω των διακομιστών μας και ότι οι αξιόπιστοι οργανισμοί που συμμορφώνονται με την PCI με εγκεκριμένη από την τράπεζα ασφάλεια χειρίζονται τα στοιχεία της κάρτας σας χρησιμοποιώντας τις ασφαλείς πύλες πληρωμής τους.

Εάν υποψιάζεστε ότι οι πληροφορίες της πιστωτικής σας κάρτας χρησιμοποιούνται χωρίς την έγγραφη γνώση σας, θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία πιστωτικών καρτών για να τους ενημερώσετε για το πώς και πού χρησιμοποιήσατε πρόσφατα την κάρτα σας, ώστε να μπορούν να βρουν την πηγή των δεδομένων διαρροή.

Σας συνιστούμε να διατηρείτε τον υπολογιστή σας ενημερωμένο με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις ασφαλείας και λογισμικό προστασίας από ιούς, καθώς μια από τις πιο κοινές μεθόδους λήψης προσωπικών στοιχείων είναι ένας συμβιβασμός στον προσωπικό σας υπολογιστή ή συσκευή από κρυφό λογισμικό trojan.

Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε διαφορετικούς κωδικούς πρόσβασης για όλους τους ιστότοπους και σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης, όπως το LastPass, το 1Password ή ένα μη κοινόχρηστο πρόγραμμα περιήγησης στο Web, για να σας βοηθήσουμε σε αυτό.

Please visit our Πολιτική Απορρήτου page for more information on our data security measures.

Αφήστε μια απάντηση

Κυρίως μενού

Προτιμήσεις

  • Νόμισμα
  • Γλώσσα
  • Χώρα παράδοσης
Κυρίως μενού

Διεθνείς τοποθεσίες