Top 15 βιταμίνες και συμπληρώματα για γυναίκες άνω των 30 και γυναίκες άνω των 40 ετών

Χρόνος διαβασματός: 12 λεπτά
Top 16 βιταμίνες και συμπληρώματα για γυναίκες άνω των 30 και γυναίκες άνω των 40 ετών

Η γήρανση απλά δεν φαίνεται δίκαιη, έτσι δεν είναι; Σίγουρα, είναι αναπόφευκτο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να καθίσουμε και να το πάρουμε! Υπάρχουν πολλοί υγιείς τρόποι για να καταπολεμήσετε ή να εξομαλύνετε μερικές από τις ανεπιθύμητες αλλαγές που μπορεί να φέρει η ηλικία.

Το να κοιτάς και να νιώθεις το καλύτερο σου παίρνει μια ισορροπία ανάμεσα στην υγεία του νου και του σώματος, παραμένοντας ενεργή και παίρνοντας τη βέλτιστη διατροφή για να καταπολεμήσεις τα σημάδια της γήρανσης που πιθανότατα θα συναντήσεις στα 30 και 40.

Αυτά είναι πιθανότατα να είναι τα πιο πολυάσχολα χρόνια της ζωής σας, ανάμεσα στο να ζυγίζετε μια σταδιοδρομία και τη ζωή στο σπίτι, αλλά η εύρεση χρόνου για αυτο-φροντίδα είναι απαραίτητη. Έτσι, κάντε μια δέσμευση για να πάρετε το σώμα σας κινείται κάθε μέρα και ελέγξτε τις επιλογές μας παρακάτω για τις κορυφαίες βιταμίνες και συμπληρώματα για τις γυναίκες στην ηλικία των 30 και 40 ετών.

Βιταμίνες και συμπληρώματα για γυναίκες άνω των 30 ετών

Όταν πρόκειται για την υγεία και την ευεξία, κάθε δεκαετία θέτει τα θεμέλια για την επόμενη. Έτσι, εντατικοποιήστε το παιχνίδι αυτο-φροντίδας σας στα 30 και 40 και θρέψτε το σώμα σας με βιταμίνες και συμπληρώματα που θα σας βοηθήσουν να σας κρατήσουμε υγιή καθώς μεγαλώνετε, καταπολεμάτε τα ορατά σημάδια γήρανσης και ελαχιστοποιείτε στρες.

# 1 Πραγματική πολυβιταμίνη τροφίμων για τις γυναίκες

Παρά τις καλύτερες προσπάθειές μας, μπορεί να είναι δύσκολο να καλύψουμε πλήρως τις διατροφικές μας ανάγκες με τις σύγχρονες διατροφές μας. Οι έρευνες δείχνουν ότι οι περισσότεροι ενήλικες δεν παίρνουν αρκετές 10 απαραίτητες θρεπτικές ουσίες καθημερινά! [1] Και αυτό δημιουργεί πολλά διατροφικά κενά.

Εάν δεν παίρνετε ήδη ένα καλό πολυβιταμινούχο είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε και εάν η πολυβιταμίνη σας είναι κατασκευασμένη από πραγματικές πηγές τροφής - ακόμα καλύτερα! Είναι το πλησιέστερο που μπορείτε να φτάσετε στο πραγματικό πράγμα.

Η πραγματική πολυβιταμίνη τροφίμων Swanson για τις γυναίκες θρέφει το σώμα σας με 17 βασικές βιταμίνες και ανόργανα συστατικά καθώς και αντιοξειδωτικό κουρκούμη στρες-κατάληξη ashwagandha, και το συμπυκνωμένο βακκίνιο για την υγεία του ουροποιητικού συστήματος.

# 2 Βασικό συμπλήρωμα ασβεστίου και βιταμίνης D

Αν δεν ικανοποιείτε το 100% των καθημερινών σας αναγκών ασβέστιο και βιταμίνη D μεταξύ της διατροφής σας και της πολυβιταμίνης, προσθέστε ένα συμπλήρωμα ασβεστίου και βιταμίνης D στο σχήμα σας. Αυτά τα θρεπτικά συστατικά είναι εξαιρετικά σημαντικά στη δεκαετία του '30 και μετά.

Το σκελετικό σας σύστημα αλλάζει και αναζωογονεί κάθε περνώντας δεκαετία και το σώμα σας ολοκληρώνει αυτό το θαυματουργό επίτευγμα μέσω ενός συνδυασμού παλαιάς απορρόφησης οστού και νέου σχηματισμού οστού. [2] Αυτή η διαδικασία συνεχίζεται καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής, αλλά καθώς γερνάμε τα οστά μας γίνονται λιγότερο πυκνά και αρχίζουν να χάνουν ασβέστιο με την πάροδο του χρόνου, ειδικά αν δεν φτάσουμε αρκετά ασβέστιο και βιταμίνη D. [2]

Λαμβάνοντας ένα ασβέστιο το μόνο συμπλήρωμα δεν είναι αρκετό επειδή το σώμα σας χρειάζεται βιταμίνη D Για ασβέστιο απορρόφηση. [3] Διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στη διατήρηση επαρκών επιπέδων ασβέστιο και τα φωσφορικά που χρειάζονται για την υγεία των οστών. [3] Δυστυχώς, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν αρκούν βιταμίνη D, και αυτό μπορεί να μας αφήσει σύντομα ασβέστιο επισης. [4]

Πάρτε αυτό το νικηφόρο combo μέσα Swanson Premium κιτρικό ασβέστιο και βιταμίνη D, η οποία φορτώνεται με 315 mg ασβέστιο συν 200 IU βιταμίνη D για την ενίσχυση ασβέστιο απορρόφηση.

# 3 Rhodiola Rosea για άγχος και διάθεση

Γνωρίζατε ότι το 75-90% των επισκέψεων γιατρού οφείλεται σε ανησυχίες για την υγεία που σχετίζονται με στρες? [5] Είναι αλήθεια! Στρες παίρνει πραγματικό φόρο στην υγεία σας. Μπορεί να διαδραματίσει ένα ρόλο σε όλα, από τις ανησυχίες για την υγεία της καρδιάς μέχρι τα δερματικά προβλήματα, και συμβάλλει ακόμη και στην εμφάνιση της γήρανσης του δέρματος. [6]

Δεν μπορείτε πάντα να ελέγχετε τους στρεσογόνους παράγοντες γύρω σας, αλλά μπορείτε να δώσετε στον εαυτό σας λίγη βοήθεια με το πώς αποκρίνεται το σώμα και το μυαλό σας στρες με προσαρμοστικά βότανα όπως Rhodiola Rosea. Adaptogens είναι μια κατηγορία βοτάνων που βοηθούν στην εξομάλυνση του στρες απάντηση, μείωση στρες επίπεδα ορμονών και βοηθώντας σας να αισθάνεστε πιο συγκεντρωμένοι συνολικά, ακόμα και κατά τη διάρκεια αγχωτικών καταστάσεων και μακροπρόθεσμα στρες. [7]

Δοκιμάστε το Swanson Ultra Rhodiola Rosea Ρίζα, ή να πάρετε τα συνδυασμένα οφέλη της Rhodiola Rosea συν ενεργοποίηση, επιστημόνων που στηρίζονται βοτανικά στο Swanson Ultra Pure Energy.

Καθαρά φυτικά μείγμα επιστήμης

# 4 Θαυμαστό Magnesium

Είστε στριμωγμένοι, κουρασμένοι ή έντονοι; Οι περισσότεροι άνθρωποι συνδέουν το magnesium με υγιή οστά και είναι στο σωστό δρόμο επειδή το magnesium παίζει ρόλο ασβέστιο απορρόφηση και υγεία των οστών. [8] Αυτό είναι σημαντικό, αλλά υπάρχουν περισσότερα σε αυτό το ορυκτό - πολλά άλλα.

Magnesium χρησιμοποιείται από κάθε κύτταρο στο σώμα σας και παίζει ρόλο σε εκατοντάδες διαδικασίες, καθιστώντας το ένα πραγματικά ζωτικό θρεπτικό συστατικό για την ευεξία. [8] Μειωμένος στρες η αγωνία, ο καλύτερος ύπνος, η υποστήριξη για τους υγιείς μύες και τη λειτουργία των νεύρων, η υγεία της καρδιάς και η παραγωγή ενέργειας είναι όλα στη μακρά λίστα των παροχών magnesium . [8]

Αφού δοκιμάσουν τα συμπληρώματα magnesium για πρώτη φορά, οι άνθρωποι συχνά εμφανίζουν μια αυξημένη αίσθηση ευεξίας και ένα ήρεμο, ειρηνικό συναίσθημα. [9] Αυτές είναι ευπρόσδεκτες εμπειρίες για πολυάσχολες γυναίκες στις ηλικίες των 30 και 40 ετών.

Δοκιμάστε τον εαυτό σας μέσα Mellow Mag, ένα ζεστό, αναζωογονητικό ποτό magnesium που είναι ιδανικό για το ξετύλιγμα στο τέλος μιας μακράς ημέρας, ή Swanson Ultra Chelated Magnesium.

# 5 Βασικό φολικό οξύ για την προγεννητική υγεία και περισσότερα

Φολικό οξύ, γνωστός και ως φολικού οξέος, είναι γνωστή ως ζωτική προγεννητική βιταμίνη. Οι γυναίκες που καταναλώνουν υγιεινή διατροφή με επαρκείς φολικού οξέος κατά τη διάρκεια των αναπαραγωγικών τους ετών μπορεί να μειώσουν τον κίνδυνο εμφάνισης παιδιού με ελάττωμα γέννησης του εγκεφάλου ή του νωτιαίου μυελού. [10] Πηγές του φολικού οξέος περιλαμβάνουν φρούτα, λαχανικά, προϊόντα ολικής αλέσεως, εμπλουτισμένα δημητριακά και συμπληρώματα διατροφής.

Φολάτη προσφέρει οφέλη πέρα από την προγεννητική υποστήριξη. Πέρα από τα προγεννητικά οφέλη του φολικό οξύ, υποστηρίζει επίσης την καρδιαγγειακή υγεία και τη διάθεσή σας, καθώς οι άνθρωποι με χαμηλά επίπεδα φολικό οξύ τα επίπεδα μπορεί να έχουν υψηλότερο κίνδυνο για την υγεία της καρδιάς και τις ανησυχίες της διάθεσης. [11]

Εάν δεν φτάσετε αρκετά φολικό οξύ από την καθημερινή διατροφή σας, δοκιμάστε Swanson πραγματικό τρόφιμο φολικό οξύ, η οποία παρέχει 1.000 mcg φολικό οξύ ανά καψάκιο veggie, που προέρχεται από οργανικό εκχύλισμα λεμονιών εσπεριδοειδών.

# 6 Ενεργειακή, Υποστηρικτική πρωτεΐνη μυών

Η πρωτεΐνη δεν είναι μόνο για φανατικούς γυμναστικής, υποσχόμαστε! Υπάρχουν πολλοί μύθοι που περιβάλλουν σκόνη πρωτεΐνης. Αλλά μην ανησυχείτε, δεν πρόκειται να σας κάνει ξαφνικά να έχετε ογκώδεις μυς. Τι πρωτεΐνη can κάνει είναι να σας κρατήσει από την απώλεια των μυών καθώς γερνάτε, να σας κάνει να νιώσετε γεμάτος περισσότερο από τους υδατάνθρακες, να σας δώσω περισσότερη ενέργεια και να τροφοδοτήσετε το σώμα σας με τη διατροφή για την αποκατάσταση των μυών και άλλων ιστών. [12],[13] Αυτά είναι τα οφέλη που όλοι μπορούμε να εκτιμούμε καθώς μεγαλώνουμε.

Το σώμα σας δεν αποθηκεύει πρωτεΐνη από μέρα σε μέρα, όπως συμβαίνει με πολλά άλλα θρεπτικά συστατικά, οπότε εναπόκειται σε εσάς να αποκτήσετε την πρωτεΐνη που χρειάζεστε κάθε μέρα. [13]Τροφοδοτήστε την ημέρα σας (και τους μυς σας) με τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες και σνακ ή δοκιμάστε το σκόνη πρωτεΐνης ορού γάλακτος ή χωρίς γαλακτοκομικά, πρωτεΐνη σε σκόνη φυτικής προέλευσης με ένα πλήρες προφίλ των απαραίτητων αμινοξέων.

Και κρατήστε την σκόνη πρωτεΐνης σας στο χέρι στην εργασία για εκείνες τις ημέρες όταν προσπαθείτε να εκπληρώσετε τις προθεσμίες σε λίγο περισσότερο από την καφεΐνη και την ελπίδα. Μπορείτε επίσης να το προσθέσετε σε ένα smoothie πρωινού για να κρατήσετε πόθους μακριά καθ 'όλη τη διάρκεια του πρωινού σας, οπότε θα έχετε λιγότερες πιθανότητες να φτάσετε για σνακ με υψηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες ή υπερφαγία αργότερα την ημέρα! [14]

# 7 Εμπλουτισμός σιδήρου για γενική ευημερία

Σίδερο η ανεπάρκεια είναι η συνηθέστερη διατροφική ανεπάρκεια σε ολόκληρο τον κόσμο, επηρεάζοντας το 20-25% των ανθρώπων παγκοσμίως. [15]Και είναι πιο συνηθισμένο στις γυναίκες και τα παιδιά από ό, τι στους άνδρες. [16]

Σίδερο είναι ένα απαραίτητο θρεπτικό συστατικό για την παραγωγή αίματος και σας βοηθάει να σας κρατήσουμε ισχυρούς και ενεργοποιημένους. Είναι επίσης σημαντικό για υγιή εμβρυϊκή ανάπτυξη σε έγκυες γυναίκες.[16]

Υπάρχουν δύο τύποι σίδερο μπορείτε να πάρετε από πηγές τροφίμων, haem και non-haem σίδερο. Χαίμ σίδερο είναι κυρίως στο κρέας, τα ψάρια και τα πουλερικά, ενώ δεν ανήκει σίδερο παρέχεται από ορισμένους τύπους προϊόντων, αλλά δεν απορροφώνται τα ίδια. Το σώμα σας απορροφά έως και 30% της αιμάτωσης σίδερο καταναλώνονται. [16] Η κατανάλωση κρέατος ενισχύει το δικό σας σίδερο αποτελεσματικότερα από ό, τι οι φυτικές πηγές σίδερο. [16]

Εάν είστε μια από τις πολλές γυναίκες που δεν έχουν αρκετό σίδερο κάθε μέρα, σκεφτείτε να πάρετε μια απαλή σίδερο συμπλήρωμα για να φτάσετε τα επίπεδά σας επάνω. Προσπαθήστε Swanson Ultra SunActive Μη ερεθιστικό σίδερο το οποίο είναι εξαιρετικά βιοδιαθέσιμο και εύκολο για το σύστημα.

# 8 Αντιγηραντική Schizandra Berry

Τι θα συμβεί αν ένα απλό βότανο θα μπορούσε να σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε τα σημάδια γήρανσης του δέρματος, μάχης στρες, την αποτοξίνωση του ήπατος, την ενίσχυση της ανοσολογικής σας υγείας και την αύξηση της φυσικής και ψυχικής απόδοσης; Adaptogenic μούρο Schizandra έχει μια φήμη για να κάνει όλα αυτά τα πράγματα. [17], [18]

Αυτό το βότανο έχει δει πρόσφατα ένα κύμα ενδιαφέροντος, που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στα οφέλη που υποστηρίζει το δέρμα και στις ιδιότητες προσαρμογής. Είναι το κύριο συστατικό σε μερικά trending μείγματα συμπλήρωμα για την υγεία του δέρματος. Χρησιμοποιείται ευρέως για να βοηθήσει με τις ανησυχίες για την υγεία του δέρματος και μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της φωτογήρανσης λόγω έκθεσης στον ήλιο. [19]

Καθαρά φυτικά μείγμα επιστήμης

Βιταμίνες και συμπληρώματα για γυναίκες άνω των 40 ετών

Πολλά από τα ίδια θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε για να παραμείνετε υγιείς και να καταπολεμήσετε τα σημάδια γήρανσης στα 30 σας είναι επίσης απαραίτητα στα 40 σας. Αλλά υπάρχουν κάποια πρόσθετα θρεπτικά συστατικά τα οποία θα πρέπει να σκεφτείτε να προσθέσετε στη ρουτίνα ευεξίας σας στα 40 σας για να προωθήσετε την ευημερία τώρα και στο μέλλον. Εδώ είναι 8 συμπληρώματα για να προσθέσετε στη διατροφική ρουτίνα σας στα 40 σας.

# 9 Αντιοξειδωτικό κουρκούμη

Ως ένα από τα πιο αποτελεσματικά συμπληρώματα βοτάνων στην αγορά, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το κουρκούμη εμφανίζεται παντού αυτές τις μέρες - από τα cafès μέχρι τα παγωτά.[20] Είναι ακόμα ένα δημοφιλές συστατικό σε μάσκες προσώπου! Το κουρκούμη είναι ένα σούπερ σούπερ που ταιριάζει στα οφέλη, ανεξάρτητα από το πώς το χρησιμοποιείτε. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, μιλάμε για συμπληρώματα κουρκούμης.

Τι μπορεί να κάνει το κουρκούμη για την υγεία σας; Περιέχει ένα εξαιρετικά ισχυρό αντιοξειδωτικό που ονομάζεται κουρκουμίνη που ωφελεί το σώμα σας από πολλές απόψεις γνωστική υποστήριξη για την πεπτική υγεία και πολλά άλλα.[20] Μια πρόσφατη μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι: a πολύ βιοδιαθέσιμη μορφή κουρκουμίνης γνωστή ως Theracurmin® μπορεί να βελτιώσει τη μνήμη, την προσοχή και τη διάθεση. [21]Επιπλέον, τα αντιοξειδωτικά στην κουρκούμη είναι ιδανικά για τις αρθρώσεις και την καρδιά σας! [20]

Το αγαπημένο μας κουρκούμη είναι το συμπλήρωμα Swanson κουρκούμη Swanson με μαύρο πιπέρι, επειδή μια ουσία σε πιπέρι μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση της απορρόφησης κουρκούμης. [20]

# 10 Αντιγηραντική βιταμίνη Α για το δέρμα

Είναι απολύτως φυσιολογικό οι ρυτίδες που μπορεί να έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στα 30 σας για να γίνουν πιο έντονες στα 40 σας. Όπως πάντα, είναι σημαντικό να πίνετε άφθονο νερό και να ενυδατώνετε τακτικά για να διατηρείτε το δέρμα ενυδατωμένο, αλλά ορισμένα θρεπτικά συστατικά μπορεί να βοηθήσουν στην καταπολέμηση σημείων γήρανσης του δέρματος, όπως Βιταμίνη Α.

Βιταμίνη Α, ή Β καροτίνη, είναι μια καλά μελετημένη βιταμίνη για την υποστήριξη υγιούς δέρματος και την παροχή αντιγηραντικών οφελών. [22]Μπορεί να γνωρίζετε Βιταμίνη Α με ένα άλλο όνομα ρετινόλη, μια τοπική μορφή βιταμίνης Α. Στον πυρήνα του Βιταμίνη Α είναι μια καροτενοειδής χρωστική ουσία που βρίσκεται σε ορισμένα έντονα χρωματισμένα προϊόντα και μπορείτε να την πάρετε σε συμπυκνωμένη μορφή σε συμπληρώματα και κρέμες δέρματος.

Πώς κάνει Βιταμίνη Α βοηθήστε το δέρμα σας; Όταν λαμβάνεται εσωτερικά Βιταμίνη Α έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που βοηθούν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών για να διατηρήσουν τα κύτταρα υγιή (που περιλαμβάνει τα κύτταρα του δέρματος) και μπορεί να βοηθήσει να μειωθεί η καταστροφή του κολλαγόνου στο δέρμα λόγω της έκθεσης στον ήλιο. [23], [24] Υποστηρίζει επίσης την υγιή όραση, τα μαλλιά, τα κόκαλα και άλλα. [25]Εξωτερικά, Βιταμίνη Α και οι κρέμες δέρματος της ρετινόλης είναι αποδεδειγμένες ρυτίδες που βοηθούν στην τόνωση του σχηματισμού κολλαγόνου και δίνουν στο δέρμα σας μια υγιή λάμψη. [26]

Αποκτήστε τα οφέλη του Βιταμίνη Α εσωτερικά και εξωτερικά από Swanson Premium Βιταμίνη Αdwwstabbwtes και Κρέμα ρετινόλης Premium της Swanson.

# 11 Αιθέρια λιπαρά οξέα

Τα βασικά λιπαρά οξέα είναι από τα καλύτερα συμπληρώματα κατά της γήρανσης, παρέχοντας υποστήριξη για την καρδιά, τον εγκέφαλο, το δέρμα, τις αρθρώσεις και πολλά άλλα. [27]Αυτό περιλαμβάνει τόσο ωμέγα-3 όσο και ωμέγα-6 λιπαρά οξέα, τα οποία ίσως έχετε ακούσει, αλλά γνωρίζετε για το γ-λινολενικό οξύ (GLA);

Το GLA είναι μια μορφή ωμέγα-6 λιπαρών οξέων και συχνά παραβλέπεται, παρά το γεγονός ότι είναι επίκεντρο των βοτανοθεραπευτών εδώ και αιώνες.[28] Το GLA είναι απαραίτητο για την τόνωση της ανάπτυξης του δέρματος και των τριχών, ενώ οι γυναίκες το παίρνουν για υποστήριξη κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεως. [28]

Το σώμα σας μπορεί να συνθέσει GLA από dihomo-γάμμα-λινολενικό οξύ (DGLA), αλλά η γήρανση μπορεί να παρεμβληθεί σε αυτή τη διαδικασία και οι τυπικές δυτικές δίαιτες περιέχουν χαμηλά επίπεδα GLA. [29]Οι πηγές τροφίμων GLA είναι περιορισμένες και περιλαμβάνουν το πετρέλαιο νυχτολούλουδου, το έλαιο σπόρου μαύρης σταφίδας, το λάδι από βόρακα, τη σπιρουλίνα και μερικές άλλες λιγότερο γνωστές πηγές.

Αν ψάχνετε για τα καλύτερα απαραίτητα συμπληρώματα λιπαρών οξέων, συνιστούμε να παίρνετε τα ωμέγα-3s σας από το βραβευμένο μας βραβείο Συμπλήρωμα φυτικής Ωμέγα-3, το οποίο ονομαζόταν 2018 Ωμέγα-3 Προϊόν της Χρονιάς από την NutraIngredients USA. Και πάρετε το ωμέγα-6 GLA σας, από Swanson EFAs Μαύρο φραγκοστάφυλο, το οποίο εκτιμάται από τους βοτανολόγους για το περιεχόμενό του σε GLA 14-17%.

Plant Based Ωμέγα-3 νικητής 2018 Ωμέγα-3 Προϊόν της χρονιάς Shop Now

# 12 Καλλωπιστική βιοτίνη

Έχετε παρατηρήσει ότι τα μαλλιά σας γίνονται πιο λεπτά στα 40 σας; Τα νύχια σας είναι πιο εύθραυστα από ότι ήταν κάποτε; Προσπαθήστε συμπληρώματα βιοτίνης! Βιοτίνη είναι ένα θρεπτικό συστατικό που συνήθως λαμβάνεται για να βοηθάει στην πυκνότητα των μαλλιών και των νυχιών και στη στήριξη υγιούς δέρματος. [30]

Βιοτίνη είναι μέλος της οικογένειας βιταμινών του συμπλέγματος Β και έχει μερικά άλλα ονόματα, συμπεριλαμβανομένων των βιταμίνη Η (που αντιπροσωπεύει Haar und Haut, Γερμανικά για τα μαλλιά και το δέρμα) και βιταμίνη Β-7. Εκτός από τα μαλλιά, το δέρμα και τα οφέλη των νυχιών, διατηρώντας επαρκή βιοτίνη επίπεδα που υποστηρίζουν το μεταβολισμό και μπορούν να βοηθήσουν την ψυχική υγεία. [31]

Το Συμβούλιο Τροφίμων και Διατροφής (FNB) συνιστά στους ενήλικες ηλικίας άνω των 19 ετών να λαμβάνουν τουλάχιστον 30 mcg βιοτίνη ανά ημέρα. [31] Οι πλουσιότερες πηγές τροφίμων βιοτίνη είναι τα κρέατα οργάνων. Το συκώτι του βοείου κρέατος είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε βιοτίνη, και βιοτίνη διατίθεται σε πολύ μικρότερες ποσότητες από αυγά, ψάρια, κρέατα και μερικά λαχανικά. [31]

Να πάρει αρκετό βιοτίνη από τις πηγές τροφίμων δεν είναι πρακτικό για όλους, και βιοτίνη τα συμπληρώματα που προέρχονται από ολόκληρες πηγές τροφίμων είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα. Προσπαθήστε Η πραγματική τροφή βιολογικής τροφής του Swanson, που χαρακτηρίζει βιοτίνη από εκχύλισμα Sesbania (δέντρο Hummingbird). Είναι μια μη ΓΤΟ, χωρίς γλουτένη, πιστοποιημένη οργανική πηγή βιοτίνη για υγιή μαλλιά, δέρμα και νύχια.

# 13 Super Citrimax για υποστήριξη βάρους

Οι ανεπιθύμητες λίβρες έχουν έναν τρόπο να γλιστρήσουν πάνω μας, ειδικά όταν φτάσουμε στα 40 μας. Αυτό μπορεί να αποδοθεί εν μέρει στις μεταβολές του μεταβολισμού σας, αλλά οι αλλαγές στη μυϊκή μάζα μπορούν επίσης να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο. [32]Μπορεί να μην είστε τόσο ενεργός συνολικά στα 40 σας, δεδομένου ότι είναι μια εποχή που η ζωή τείνει να γίνει πιο απασχολημένη γενικά. Λιγότερη δραστηριότητα σημαίνει λιγότερη χρήση μυών, η οποία οδηγεί σε απώλεια μυϊκής μάζας, ενώ οι γυναίκες στην ηλικία των 40 ετών χάνουν μυς δύο φορές πιο γρήγορα από τους άνδρες της ίδιας ηλικίας. [32]

Δεν έχει σημασία τι είναι, είναι σημαντικό να προγραμματίσετε χρόνο για να φροντίσετε τον εαυτό σας και να βρείτε τρόπους για να ταιριάζει περισσότερη δραστηριότητα κατά τη διάρκεια των ημερών σας για να παραμείνετε υγιείς μέσα από τα 40 σας και πέρα. Αλλά μπορείτε επίσης να δώσετε στο μεταβολισμό σας ένα χέρι βοήθειας!

Super Citrimax σας δίνει την υποστήριξη διαχείρισης της βαρύτητας της κλινικής αντοχής Garcinia Cambogia με ένα ισχυρό 60% υδροξυκιτρικό οξύ (HCA), συν το ChromeMate®, έναν τύπο νικοτινικό οξύδεσμευμένο χρώμιο που έχει αποδειχθεί ότι είναι 18 φορές περισσότερο βιοενεργός από άλλους τύπους χρωμίου. [33]Το Garcinia Cambogia επίσης προωθεί τα υγιή επίπεδα σεροτονίνης για να υποστηρίξει μια θετική διάθεση. [34]

# 14 Θρεπτικά Προβιοτικά με Πρεβιοτικά

Τα πεπτικά προβλήματα μπορεί να γίνουν πιο συνηθισμένα στα 40 σας και μπορεί να υπάρχουν πολλοί ένοχοι, συμπεριλαμβανομένων των ορμονικών αλλαγών. [35]Δώστε την ώθηση στην πεπτική και την ανοσοποιητική σας υγεία προσθέτοντας ένα καλό προβιοτικό με πρεβιοτικές ίνες στην ρουτίνα ευεξίας σας. [36]

Ο πεπτικός σας σωλήνας είναι ένα ακμάζον οικοσύστημα μικροβίων και ενώ αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο τρομακτικό, ακριβώς αυτό πρέπει να είναι! Όταν όλα είναι σε συγχρονισμό, τα καλά βακτήρια υπερτερούν των κακών και η πέψη τρέχει ομαλά. [36]Αλλά μερικές φορές αυτό το σύστημα μπορεί να πάρει λίγο έξω από τα είδη και χρειάζονται τη βοήθειά σας.

Τα προβιοτικά ενισχύουν την καλή χλωρίδα του εντέρου και τα πρεβιοτικά δίνουν στους καλούς ανθρώπους ένα περιβάλλον στο οποίο μπορούν να ευδοκιμήσουν. Δοκιμάστε το Swanson ίνες Προβιοτικά Προβιοτικά + Prebiotic.

# 15 Θηλυκό Βότανο Dong Quai

Στα 40 σας, μπορεί επίσης να παρατηρήσετε ότι ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος είναι λίγο τραχύς λόγω ορμονικών αλλαγών, γεγονός που μπορεί να κάνει την ώρα του μήνα λίγο πιο δύσκολη. Αυτός είναι ένας από τους πολλούς τομείς στους οποίους dong quai συμπληρώματα μπορεί να βοηθήσει. [37]

Επίσης γνωστό ως γυναικεία ginseng, το dong quai είναι ένα βότανο στην ίδια οικογένεια με τον μαϊντανό και προέρχεται από την Ιαπωνία και την Κίνα. Συχνά λαμβάνεται υποστήριξη κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεως, καθώς και βοήθεια για την εμμηνόπαυση και την προεμμηνοπαυσιακή ανησυχία. [37]

Ψάχνετε για τα καλύτερα συμπληρώματα dong quai; Αποκτήστε τα εναρμονιστικά και ενεργητικά οφέλη αυτού του αρχαίου χορταριού στο Swanson Premium Dong Quai.

Τα πιο υγιεινά σας, τα πιο αυστηρά 30 και 40 χρόνια

Η εξισορρόπηση της εργασίας, της ζωής και άλλων ευθυνών μπορεί μερικές φορές να μας αφήσει να αισθανόμαστε ότι εκεί δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για αυτο-φροντίδα, αλλά αξίζετε να κάνετε τον εαυτό σας ως προτεραιότητα. Όταν φροντίζετε καλά τον εαυτό σας, θα αισθάνεστε πιο υγιεινά συνολικά και θα έχετε περισσότερη ενέργεια, καθώς θα εμφανίζεται και στο εξωτερικό!

Ξεκινήστε σήμερα κάνοντας μικρές αλλαγές στη ρουτίνα ευεξίας σας που θα έχουν μεγάλο αντίκτυπο με την πάροδο του χρόνου. Δοκιμάστε μερικές από αυτές τις επιλογές συμπλήρωσης για γυναίκες άνω των 30 ετών και γυναίκες άνω των 40 ετών και διαβάστε 6 βασικές τεχνικές χαλάρωσηςγια πιο χρήσιμες συμβουλές αυτο-φροντίδας.

Και εγγραφείτεSwanson Τα ηλεκτρονικά μηνύματα υγείας, ώστε να είστε οι πρώτοι που γνωρίζετε για νέους πόρους ευεξίας, καινοτόμα προϊόντα και πολύτιμες προσφορές.

Υποσημειώσεις & Αναφορές

 1. Οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν παίρνουν αρκετά θρεπτικά συστατικά, αλλά καταναλώνουν πάνω από τα κορυφαία επίπεδα λίπους και νατρίου: Μελέτη. Ιατρική Καθημερινή.(Πρόσβαση 07/27/2018) []
 2. Τι προκαλεί απώλεια οστικής μάζας; MedlinePlus. (Πρόσβαση 07/11/2018) [] []
 3. Βιταμίνη D ενημερωτικό δελτίο για επαγγελματίες υγείας. Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας. (Πρόσβαση 07/11/2018) [] []
 4. Η έλλειψη βιταμίνης D ανεβαίνει στις ΗΠΑ, λέει η μελέτη. Scientific American. (Πρόσβαση 07/11/2018) []
 5. Επιδράσεις του στρες στο σώμα σας. WebMD. (Πρόσβαση 07/27/2018) []
 6. Σύνδεση εγκεφάλου-δέρματος: Στρες, φλεγμονή και γήρανση του δέρματος. Αμερικανική Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής. (Πρόσβαση 07/27/2018) []
 7. Τι είναι τα Adaptogens και γιατί τα άτομα τα παίρνουν; Χρόνος. (Πρόσβαση 07/27/2018) []
 8. Φύλλο Μαγνησίου για Επαγγελματίες Υγείας. Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας. (Πρόσβαση 07/11/2018) [] [] []
 9. Πήρε το μαγνήσιο, αισθανθείτε όλα σπινθηροβολικά. Συζητήσεις φόρουμ από χρήστες Magnesium . (Πρόσβαση 19/19/2018) []
 10. Αθέλητη πρόληψη εγκυμοσύνης. Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών. (Πρόσβαση 07/27/2018) []
 11. Φολάτη. Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας. (Πρόσβαση 07/27/2018) []
 12. Τα οφέλη της πρωτεΐνης. WebMD. (Πρόσβαση 19/19/2018) []
 13. Η πρωτεΐνη σε κάθε γεύμα μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της μυϊκής δύναμης καθώς μεγαλώνετε. Harvard Health Publishing. (Πρόσβαση 19/19/2018) [] []
 14. Τρώτε ένα πρωινό πλούσιο σε πρωτεΐνες για να μειώσετε τους πόθους των τροφίμων, αποτρέποντας την υπερκατανάλωση τροφής αργότερα, διαπιστώνει ερευνητής. ScienceDirect. (Πρόσβαση 19/19/2018) []
 15. Ανεπάρκεια σιδήρου στις γυναίκες: αξιολόγηση, αιτίες και συνέπειες. (Πρόσβαση 07/27/2018) []
 16. Iron Rich Foods. Αμερικανικός Ερυθρός Σταυρός (Πρόσβαση 07/27/2018) [] [] [] []
 17. Schisandra. WebMD. (Πρόσβαση 07/27/2018) []
 18. Adaptogenic Βότανα: Η Λύση της Φύσης στο στρες. Ο Χειροπρακτικός Οργανισμός Πόρων. (Πρόσβαση 07/27/2018) []
 19. Ανασταλτικές επιδράσεις του εκχυλίσματος Schisandra chinensis σε φλεγμονή σχετιζόμενη με την ακμή και φωτογήρανση που προκαλείται από UVB. PubMed. (Πρόσβαση 07/27/2018) []
 20. 10 αποδεδειγμένα οφέλη για την υγεία από κουρκούμη και κουρκουμίνη. Healthline. (Πρόσβαση 19/19/2018) [] [] [] []
 21. Μνήμη και Εγκεφαλικό Αμυλοειδές και Tau Επιδράσεις Βιοδιαθέσιμης Μορφής Κουρκουμίνης σε Ενήλικες χωρίς Άνοια: Μια Δοκιμασία 18 Μήνας Ελέγχου Διπλής Τυφλών, ελεγχόμενη με Εικονικό Φάρμακο. Το αμερικανικό περιοδικό της γηριατρικής ψυχιατρικής. (Πρόσβαση 2/14/2018) []
 22. Βιταμίνη Α και υγεία του δέρματος. Πανεπιστήμιο του Όρεγκον. (Πρόσβαση 19/19/2018) []
 23. Αντιοξειδωτική δράση των καροτενοειδών. ScienceDirect. (Πρόσβαση 19/19/2018) []
 24. Νέα μελέτη αξιολογεί την αποτελεσματικότητα των βιταμινών για τη θεραπεία του δέρματος που έχει υποστεί ηλιοφάνεια. Αμερικανική Ένωση Δερματολογίας. (Πρόσβαση 19/19/2018) []
 25. Βιταμίνη Α: Πηγές και οφέλη. LiveScience. (Πρόσβαση 19/19/2018) []
 26. Βελτίωσ (Πρόσβαση 19/19/2018) []
 27. Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα Ενημερωτικό δελτίο για επαγγελματίες υγείας. Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας. (Πρόσβαση 07/27/2018) []
 28. GLA: Προσαρμογή για έναν βασιλιά; Healthline. (Πρόσβαση 07/27/2018) [] []
 29. GLA: Ο "καλός" Ωμέγα 6. Nutraceuticals World. (Πρόσβαση 07/27/2018) []
 30. Βιοτίνη. WebMD. (Πρόσβαση 19/19/2018) []
 31. Βιοτίνη. Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας. (Πρόσβαση 19/19/2018) [] [] []
 32. Καταπολέμηση της επιδρομής των 40s. WebMD. (Πρόσβαση 19/19/2018) [] []
 33. ChromeMate®. InterHealth ΗΠΑ. (Πρόσβαση 19/19/2018) []
 34. Garcinia Cambogia Απόσπασμα Blocks λίπος, καταστέλλει την όρεξη: Αρχαία βοτανική διατροφή θα μπορούσε να είναι το επόμενο μεγάλο πράγμα. Μεσαία καθημερινά. (Πρόσβαση 19/19/2018) []
 35. Συμπτώματα πεπτικού στο Perimenopause. Θέματα υγείας της εμμηνόπαυσης. (Πρόσβαση 19/19/2018) []
 36. Τα οφέλη των προβιοτικών βακτηρίων. Harvard Health Publishing. (Πρόσβαση 19/19/2018) [] []
 37. Dong Quai. WebMD. (Πρόσβαση 19/19/2018) [] []

Αφήστε μια απάντηση

Κυρίως μενού

Προτιμήσεις

 • Νόμισμα
 • Γλώσσα
 • Χώρα παράδοσης
 • Τιμές
  Δείξτε τιμές με ή χωρίς αποστολή για να σας βοηθήσουμε να συγκρίνετε μας με άλλους παγκόσμιους ιστότοπους και αγορές. Διαβάστε περισσότερα για μας σελίδα τιμολόγησης.
Κυρίως μενού

Διεθνείς τοποθεσίες