Δυναμικό Δούλο! 5 ζευγάρια για να ενισχύσετε την ευεξία σας

Χρόνος διαβασματός: 7 λεπτά
Δυναμικό Δούλο! 5 ζευγάρια για να ενισχύσετε την ευεξία σας

Όλοι έχουμε αυτούς τους καταπληκτικούς φίλους που μας βοηθούν να είμαστε ο καλύτερος εαυτός μας - και κάνουμε το ίδιο για αυτούς! Αλλά ξέρατε ότι ορισμένα θρεπτικά συστατικά κάνουν δυναμικό δίδυμο επίσης;

Ορισμένα ζευγάρια συμπλήρωσης ενισχύουν τα οφέλη του άλλου και άλλοι εργάζονται για να συμπληρώσουν και να αυξήσουν τις επιπτώσεις ενός άλλου για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τη βέλτιστη ευημερία. Εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα μας ζευγάρια ευεξίας για να δοκιμάσετε.

# 1 κουρκούμη + μαύρο πιπέρι

Μην αφήσετε τα κοινά τους ονόματα να σας ξεγελάσουν! Το κουρκούμη και η μαύρη πιπεριά έχουν πολλά εκπληκτικά οφέλη για να προσφέρουν πέρα από το μυαλό σας γεύσεις, και λειτουργούν καλύτερα όταν λαμβάνονται μαζί.

Οφέλη από το κουρκούμη

Το Turmeric είναι ένας σταθμός ευεξίας που υποστηρίζει την πέψη γνωστική υγεία, αρθρώσεις, δέρμα και πολλά άλλα. [1]Αυτό οφείλεται πρωτίστως σε ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό μέσα στο κουρκούμη γνωστό ως κουρκουμίνη. Η κουρκουμίνη δεν απορροφάται εύκολα από το σώμα σας, αλλά αυτό μπορεί να βοηθήσει το μαύρο πιπέρι. [1]

Οφέλη από το μαύρο πιπέρι

Η απαλή μαύρη πιπεριά έχει ένα εκπληκτικά ποικίλο διατροφικό προφίλ, που περιέχει μαγνήσιο βιταμίνη Κ, φώσφορος, σίδερο, ασβέστιο, ίνες και μικρές ποσότητες αρκετών άλλων θρεπτικών συστατικών. [2]Το μαύρο πιπέρι μπορεί επίσης να έχει αντιοξειδωτικές και γαστροπροστατευτικές ιδιότητες. [3]

Ενώ δεν είναι πιθανό να τρώτε αρκετό μαύρο πιπέρι για να ικανοποιείτε τις απαιτήσεις σας από αυτές τις θρεπτικές ουσίες κάθε μέρα, απλά γνωρίζοντας ότι παίρνετε λίγο επιπλέον διατροφή όταν προσθέτετε μαύρο πιπέρι σε ένα πιάτο σίγουρα δεν βλάπτει!

Γιατί ζευγάρι κουρκούμη με μαύρο πιπέρι;

Μια ουσία σε μαύρο πιπέρι γνωστή ως πιπερίνη αυξάνει τη βιοδιαθεσιμότητα της κουρκούμης. [1], [4] Αυτό γίνεται με την καθυστέρηση της μεταβολικής διάσπασης των κουρκουμικών ενώσεων στο έντερο και το ήπαρ, επιτρέποντας στα υψηλότερα επίπεδα αυτών των ενώσεων να παραμείνουν στο σώμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αυξάνοντας έτσι το χρόνο που χρειάζεται το σώμα σας για να απορροφήσει αυτές τις ενώσεις πριν αφαιρεθούν από το σώμα σας σώμα. [4]

Δοκιμάστε κουρκούμη και μαύρο πιπέρι μαζί Swanson κουρκούμη Swanson και μαύρο πιπέρι. Και προσέξτε μας σύντομο βίντεο για να μάθετε περισσότερα για τα οφέλη αυτού του αρχαίου μπαχαρικού.

# 2 πρεβιοτικά + προβιοτικά

Μπορείτε να συσχετίσετε τα προβιοτικά με το γιαούρτι και ενώ είναι αλήθεια ότι ορισμένα γιαούρτια τα περιέχουν (αν η ετικέτα λέει "live active cultures"), υπάρχουν πολλοί άλλοι ευεργετικοί τύποι και πηγές προβιοτικών. Επιπλέον, τα προβιοτικά βοηθούν τα προβιοτικά να ευδοκιμήσουν. Εδώ είναι η σέσουλα!

Οφέλη από τα προβιοτικά

Το σώμα σας φιλοξενεί τρισεκατομμύρια οργανισμούς, τόσο καλούς όσο και κακούς, και είναι σημαντικό να διατηρηθεί η ισορροπία. Τα προβιοτικά είναι τα καλά είδη βακτηρίων στο σώμα σας που βοηθούν στην πέψη, βοηθούν στη λειτουργία του ανοσοποιητικού σας συστήματος και προάγουν τη γενική ευημερία. [5]

Λαμβάνοντας ένα προβιοτικό συμπλήρωμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχύσετε το έντερο σας με τα ευεργετικά βακτήρια που βοηθούν να κρατήσει το σύστημά σας υπό έλεγχο, έτσι ώστε τα καλά παιδιά να αντισταθμίζουν τα κακά.

Οφέλη από την πρεβιοτική

Τα πρεβιοτικά είναι ένας τύπος φυτικής ίνας που τροφοδοτεί και θρέφει τα υγιή βακτήρια στο σύστημά σας. [5] Αυτός ο ειδικός τύπος ινών δεν χωνεύεται από εμάς, αντ 'αυτού χωνεύεται από τους καλούς τύπους βακτηρίων στο έντερο για να τους βοηθήσει να ανθίσουν.

Οι φυσικές πηγές πρεβιοτικών περιλαμβάνουν τη ρίζα κιχωρίου, τα πράσινα πικραλίδα, το σκόρδο, τα πράσα και το κριθάρι, αλλά η λήψη ενός συμπληρώματος που περιέχει τόσο προβιοτικά όσο και προβιοτικά μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε τη σωστή αναλογία με βολικό τρόπο. [6]

Γιατί να παίρνετε πρεβιοτικά με προβιοτικά;

Χωρίς πρεβιοτικά, τα υγιή βακτήρια του εντέρου δεν μπορούν να ανθίσουν. Σκεφτείτε το ως κήπο. Η λήψη προβιοτικών είναι σαν να προσθέτετε φυτά στον κήπο σας και η λήψη πρεβιοτικών είναι σαν να προσθέτετε λίπασμα στον κήπο σας. Και τα δύο είναι ευεργετικά για τον κήπο, με διάφορους τρόπους. Και για τον πιο υγιεινό κήπο, προσθέτετε και τα δύο.

Αποκτήστε τα συνδυασμένα οφέλη των πρεβιοτικών και των προβιοτικών στο Swanson Ultra Probiotic + Prebiotic Ινών.

# 3 Ασβέστιο + Βιταμίνη D

Το σώμα σας αναδιαμορφώνει συνεχώς το σκελετικό σας σύστημα μέσω ενός συνδυασμού επαναχρησιμοποιούμενου παλαιού οστού και δημιουργίας νέου οστού. [7] Κάθε δέκα χρόνια, βασικά έχετε έναν εντελώς διαφορετικό σκελετό! [7] Για να διατηρήσετε τα οστά ισχυρά σε όλες αυτές τις αλλαγές, χρειάζεστε σταθερή παροχή τροφής που υποστηρίζει τα οστά και ασβέστιο και βιταμίνη D βρίσκονται στην κορυφή αυτού του καταλόγου θρεπτικών συστατικών για την υγεία των οστών. Αυτά τα δύο θρεπτικά συστατικά έχουν πολλά άλλα οφέλη πάρα πολύ!

Οφέλη από ασβέστιο

Όταν καταναλώνετε ασβέστιο, αποθηκεύεται στα οστά και τα δόντια σας και διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στην οικοδόμηση νέων, ισχυρών οστών. [8] Ασβέστιο εμπλέκεται επίσης στη συστολή των μυών, τη μετάδοση του νευρικού σήματος, την απελευθέρωση ορμονών, τη λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων και άλλα. [8] Αυτό το ορυκτό είναι απολύτως απαραίτητο για τη διατήρηση του σώματός σας υγιούς.

Οφέλη από τη βιταμίνη D

Βιταμίνη D προωθεί ασβέστιο απορρόφηση στο έντερο για να μας βοηθήσει να αναπληρώσουμε τα επίπεδα αυτού του ζωτικού μεταλλικού που χρειάζονται για νέα ανάπτυξη και αναδιαμόρφωση των οστών. [9] Βιταμίνη D παίζει επίσης ρόλο στην ανοσοποιητική λειτουργία, στη διαμόρφωση της κυτταρικής ανάπτυξης, στη νευρομυϊκή λειτουργία και σε πολλά άλλα. [9]

Γιατί να πάρετε μαζί το ασβέστιο και τη βιταμίνη D;

Αυτά τα δύο θρεπτικά συστατικά είναι πιο ισχυρά μαζί επειδή δεν επαρκούν βιταμίνη D επίπεδα το σώμα μας δεν θα απορροφήσει αρκετά από τα ασβέστιο καταναλώνουμε. Λήψη ασβέστιο μόνο δεν αρκεί. Βιταμίνη D μας βοηθά επίσης να διατηρήσουμε τα κατάλληλα επίπεδα φωσφορικών αλάτων, που είναι ένας άλλος παράγοντας στην ανάπτυξη των οστών και την αναδιαμόρφωση.

Αν και τα σώματά μας κάνουν κάποια βιταμίνη D αφού το δέρμα μας είναι εκτεθειμένο στις ακτίνες του ήλιου, η έλλειψη έκθεσης στον ήλιο ή η χρήση αντιηλιακών περιορίζει την ικανότητά μας να το κάνουμε. [9] Επίσης, καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα μας γίνεται λιγότερο αποτελεσματικό στη σύνθεση βιταμίνη D. [9] Έτσι, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει αρκετό από αυτά τα ζωτικά θρεπτικά συστατικά, λαμβάνοντας ένα συνδυασμένο συμπλήρωμα ασβεστίου και βιταμίνης D.

# 4 βιταμίνη Ε + ωμέγα-3

Βιταμίνη Ε και τα συμπληρώματα ωμέγα-3 είναι από τα πιο δημοφιλή διατροφικά συμπληρώματα διαθέσιμα. Αυτά τα δύο θρεπτικά συστατικά λαμβάνονται συχνά μαζί επειδή παρέχουν κάποια παρόμοια και συμπληρωματικά οφέλη για την υγεία μας.

Οφέλη από τη βιταμίνη Ε

Βιταμίνη Ε είναι σημαντική για την όραση, την αναπαραγωγήτην υγεία του αίματος, του εγκεφάλου και του δέρματός μας. Έχει επίσης αντιοξειδωτικό αποτέλεσμα, βοηθώντας στην προστασία των κυττάρων σας από τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες. [10] Βιταμίνη Ε ήταν το πρώτο συμπλήρωμα που πώλησε Swanson® πριν από περίπου 50 χρόνια!

Οφέλη από το Ωμέγα-3

Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, συμπεριλαμβανομένων τόσο του εικοσαπεντανοϊκού οξέος (EPA) όσο και του docosahexaenoic acid (DHA), είναι πιο γνωστά για την προαγωγή της καρδιάς και την υγεία του εγκεφάλου, αλλά τα ωμέγα-3s υποστηρίζουν επίσης υγιή μάτια, αρθρώσεις, οστά και δέρμα. [11] Επιπλέον, μπορεί να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε καλύτερα και να έχετε μια πιο θετική διάθεση. [11]

Γιατί να πάρετε μαζί βιταμίνη Ε και ωμέγα-3;

Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε εργασία σε συνδυασμό για την προώθηση και την προστασία της ευημερίας. Οι προστατευτικές ιδιότητες του βιταμίνη Ε επεκτείνονται στην προστασία ωμέγα-3 λιπαρών οξέων στον εγκέφαλο, κάνοντας αυτά τα δύο νικητήρια combo για υποστήριξη γνωστική υγεία. [12]

Το EPA και το DHA χρειάζονται αμφότερες για υγιή γνωστική λειτουργία και χαμηλά επίπεδα βιταμίνη Ε έχουν συνδεθεί με ανησυχίες μνήμης. [13], [14]Και τα δύο θρεπτικά συστατικά υποστηρίζουν την υγεία του δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του υγιούς κολλαγόνου, και βιταμίνη Ε προσφέρει επιπρόσθετα οφέλη για το δέρμα.

Αποκτήστε τα οφέλη των ωμέγα-3 και βιταμίνη Ε σε Swanson's βραβευμένοΦυτικά Ωμέγα-3, το οποίο ονομαζόταν 2018 Ωμέγα Προϊόν της Χρονιάς από NutraIngredients ΗΠΑ και Swanson Premium Βιταμίνη Ε Μικτές Τοκοφερόλες.

Δοκιμάστε το βραβευμένο με φυτά συμπλήρωμα ωμέγα 3.

# 5 βιταμίνη C + ψευδάργυρος

Εάν φυλάσσετε το περίβλημα του φαρμάκου σας βιταμίνη C και ψευδάργυρος, είστε στο σωστό δρόμο. Αυτά τα δύο θρεπτικά συστατικά είναι γνωστά για την υποστήριξη της ανοσοποιητικής υγείας όλο το χρόνο και ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες. Ας εξερευνήσουμε τα οφέλη και των δύο και γιατί είναι καλύτερα μαζί.

Οφέλη από τη βιταμίνη C

Οι ειδικοί λένε βιταμίνη C είναι ένα από τα "ασφαλέστερα και πιο αποτελεσματικά θρεπτικά συστατικά" και μπορεί να στηρίξει ακόμη και τη μακροζωία. [15] Προσφέρει οφέλη για την ανοσοποιητική υγεία και την υγεία της καρδιάς ενώ παράλληλα προάγει τα υγιή μάτια και το δέρμα. [15] Βιταμίνη C έχει επίσης μερικά αντιγηραντικά δερματικά οφέλη λόγω των αντιοξειδωτικών του επιδράσεων και του ρόλου της στην παραγωγή κολλαγόνου. [15]

Οφέλη από τον ψευδάργυρο

Ψευδάργυρος είναι ένα ιχνοστοιχείο που βοηθά στην τόνωση τουλάχιστον 100 ενζύμων στο σώμα μας. [16] Είναι γνωστό για την υποστήριξη της ανοσολογικής υγείας, κάτι που κάνει ενεργοποιώντας Τ κύτταρα και βοηθώντας τον έλεγχο και ρύθμιση της ανοσολογικής αντίδρασης. [16] Οι ερευνητές λένε επίσης ότι η εξασφάλιση επαρκών επιπέδων ψευδάργυρος μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο ορισμένων προβλημάτων υγείας που σχετίζονται με την ηλικία. [16] Ψευδάργυρος παίζει επίσης ρόλο γονιμότητα, ανάπτυξη μαλλιών την υγεία του εγκεφάλου κι αλλα. [16]

Γιατί να πάρετε μαζί βιταμίνη C και ψευδάργυρο;

Λήψη βιταμίνη C και ψευδάργυρος μαζί δίνει το σώμα σας πολύπλευρη υποστήριξη ανοσοποιητικής υγείας μαζί με πολλά πρόσθετα οφέλη και από τα δύο θρεπτικά συστατικά. Αυτό είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό σύνθετο που ενισχύει την άμυνα του σώματός σας και τη γενική ευημερία. Δοκιμάστε το Swanson Premium ψευδαργύρου & C παστίλιες.

You + Swanson: Ο τέλειος συνδυασμός για καλύτερη υγεία

Πολλά από τα παραπάνω θρεπτικά συστατικά είναι υγιεινά από μόνα τους, αλλά όταν λαμβάνονται στα σωστά ζεύγη μπορούν να συμπληρώσουν και ακόμη και να ενισχύσουν τις επιδράσεις του άλλου. Και μερικά από τα πιο ευεργετικά θρεπτικά συστατικά χρειάζονται λίγη βοήθεια για να σας δώσουν τη βέλτιστη υποστήριξη.

Ακριβώς όπως αυτά τα αστρικά ζεύγη θρεπτικών ουσιών Swanson προσπαθεί να είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας στον τομέα της ευεξίας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να σας εκπαιδεύσουμε σε μια σειρά από θέματα υγείας και ευεξίας, παρέχοντας ταυτόχρονα υψηλής ποιότητας διατροφή για να σας βοηθήσουμε στο ταξίδι ευεξίας σας.

Εγγραφείτε Swanson Τα ηλεκτρονικά μηνύματα υγείας είναι τα πρώτα που γνωρίζουν τα νέα άρθρα και τις ειδικές προσφορές και μοιράζονται τα αγαπημένα σας θρεπτικά ζευγάρια στα παρακάτω σχόλια!

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.

Υποσημειώσεις & Αναφορές

 1. 10 αποδεδειγμένα οφέλη για την υγεία από κουρκούμη και κουρκουμίνη. Healthline.(Πρόσβαση 08/07/2018) [] [] []
 2. Βάση δεδομένων σύνθεσης τροφίμων USDA. Τυπική αναφορά. (Πρόσβαση 08/07/2018) []
 3. Μαύρο πιπέρι και ισχυρισμοί για την υγεία: μια ολοκληρωμένη πραγματεία. PubMed. (Πρόσβαση 08/07/2018) []
 4. Είναι το κουρκούμη αποτελεσματικό μόνο όταν συνδυάζεται με μαύρο πιπέρι; ConsumerLab. (Πρόσβαση 08/07/2018) [] []
 5. Προβιοτικά και Πρεβιοτικά: Ποια είναι η διαφορά; Healthline. (Πρόσβαση 08/07/2018) [] []
 6. 19 καλύτερα πρεβιοτικά τρόφιμα. Healthline. (Πρόσβαση 08/07/2018) []
 7. Τι προκαλεί απώλεια οστικής μάζας; MedlinePlus. (Πρόσβαση 07/11/2018) [] []
 8. Ασβέστιο. PubMed Health. (Πρόσβαση 08/07/2018) [] []
 9. Βιταμίνη Δ. Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας. (Πρόσβαση 08/07/2018) [] [] [] []
 10. Βιταμίνη Ε. Κλινική Mayo. (Πρόσβαση 08/07/2018) []
 11. 17 Επιστημονικά οφέλη ωμέγα-3 λιπαρών οξέων. Healthline. (Πρόσβαση 08/06/2018) [] []
 12. Η βιταμίνη Ε προστατεύει τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και τον εγκέφαλο. Το κράτος του Όρεγκον. (Πρόσβαση 08/07/2018) []
 13. Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα EPA και DHA: Οφέλη για την υγεία καθ 'όλη τη ζωή. Αμερικανική Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής. (Πρόσβαση 08/07/2018) []
 14. Πολλές μορφές βιταμίνης Ε προστατεύουν από τις διαταραχές μνήμης, λέει η μελέτη. ScienceDirect. (Πρόσβαση 08/07/2018) []
 15. Ψευδάργυρος. Ιατρικές ειδήσεις σήμερα. (Πρόσβαση 08/07/2018) [] [] []
 16. Ψευδάργυρος. Ιατρικές ειδήσεις σήμερα. (Πρόσβαση 08/07/2018) [] [] [] []

Αφήστε μια απάντηση

Κυρίως μενού

Προτιμήσεις

 • Νόμισμα
 • Γλώσσα
 • Χώρα παράδοσης
 • Τιμές
  Δείξτε τιμές με ή χωρίς αποστολή για να σας βοηθήσουμε να συγκρίνετε μας με άλλους παγκόσμιους ιστότοπους και αγορές. Διαβάστε περισσότερα για μας σελίδα τιμολόγησης.
Κυρίως μενού

Διεθνείς τοποθεσίες