Αγκαλιάζοντας Συμπληρώματα Διατροφής αυτό το έτος θα μπορούσε να σας κάνει καλύτερο

Χρόνος διαβασματός: 2 λεπτά
Αγκαλιάζοντας Συμπληρώματα Διατροφής αυτό το έτος θα μπορούσε να σας κάνει καλύτερο

Εάν αποφασίσατε να επανεξετάσετε τον τρόπο ζωής σας ή να σφίξετε την καθημερινή σας ρουτίνα, ένα μεγάλο κίνητρο για αυτό θα μπορούσε να συμβεί στην προσωπική υγεία. Όταν οι άνθρωποι ξεκινούν το νέο έτος με μάντρα νέας χρονιάς, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι τα κίνητρά τους είναι να προσπαθούν να αισθάνονται καλύτερα για το πώς νοιάζονται για την καθημερινή τους ζωή.

Αυτός είναι ένας απόλυτα έγκυρος λόγος για την έναρξη μιας προσωπικής μακιγιάζ, καθώς η βελτίωση της διατροφής και της σωματικής υγείας μας μπορεί να μας βοηθήσει να νιώσουμε καλύτερα μέσα και έξω, δίνοντάς μας περισσότερη ενέργεια.

Στόχευση συγκεκριμένων θεμάτων

Εάν το κίνητρό σας να δοκιμάσετε μια νέα δίαιτα είναι να στοχεύσετε συγκεκριμένα ζητήματα όπως αναταραχές στο στομάχι, χαμηλές διαθέσεις ή γενικά τρέχοντα θέματα, τα συμπληρώματα διατροφής μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε αυτά τα θέματα. Για παράδειγμα, εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το πεπτικό σύστημα και το έντερο, η λήψη συμπληρωμάτων από τζίντζερ ή μέντα πετρελαίου ή προβιοτικά μπορεί να σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

Μια ώθηση στη νέα σας ρουτίνα

Εάν έχετε παρουσιάσει μια ανεπάρκεια στη διατροφή σας, ή η προηγούμενη διατροφή σας έλειπε σε μια συγκεκριμένη βιταμίνη ή ορυκτό, τότε τα συμπληρώματα διατροφής σίγουρα μπορούν να σας βοηθήσουν. Τρώγοντας μια υγιή και ισορροπημένη διατροφή είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση όλων των ινών και βιταμινών σε καθημερινή βάση, αλλά τα συμπληρώματα διατροφής μπορούν να ενισχύσουν τη νέα σας ρουτίνα.

Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να συζητήσετε πρώτα με το γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας πρώτα για να ανακαλύψετε τι μπορεί να λείπει και γιατί μπορεί να έχετε κάποια συμπτώματα.

Ειδικότερα, εάν έχετε αποφασίσει να πάτε vegan ή χορτοφάγος, μπορεί να πειραματιστείτε με νέες ομάδες τροφίμων και να εξισορροπήσετε τις νέες πηγές πρωτεϊνών, λιπών και υδατανθράκων. Ωστόσο, μερικές φορές, οι νέοι υιοθετούντες αυτές τις δίαιτες μπορούν τυχαία να υποστούν έλλειψη ορισμένων βιταμινών και μετάλλων. Αυτός δεν είναι λόγος να σταματήσετε τη διατροφή σας, στην πραγματικότητα, καθώς μπορείτε ακόμα να αποκαταστήσετε την ισορροπία χρησιμοποιώντας ειδικά συμπληρώματα διατροφής.

Βοήθεια για το αναπόφευκτο

Γνωρίζατε ότι η πλειονότητα των Ευρωπαίων, κατά μέσο όρο, είναι χαμηλά Βιταμίνη D; Αυτό είναι εν μέρει κάτω από τη χαμηλή μας έκθεση στο φως UV, κάτι που είναι μερικές φορές αναπόφευκτο αν ζείτε σε ένα μέρος όπου το κλίμα δεν είναι πάντα ηλιόλουστο. Αντί για ατελείωτες ηλιόλουστες μέρες με φωτεινά πρωινά και μακρά, δροσερά βράδια, μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί ένα συμπλήρωμα.

Επίσης, δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω το χρόνο και να κάνουμε τη διατροφή μας καλύτερη στο παρελθόν και η δική μας βιολογία μπορεί να είναι υπεύθυνη για θέματα όπως οι βαριές περιόδους, που μπορεί να μας κάνουν χαμηλά σίδερο. Συμπληρώματα είναι μερικές φορές εξαιρετικά χρήσιμα για την είσοδο όταν δεν μπορούμε πάντα να αλλάξουμε φυσικά αυτό που μας λείπει.

Τα συμπληρώματα διατροφής θα μπορούσαν να είναι η ώθηση ή η θεραπεία που αναζητάτε στη νέα σας ρουτίνα. Προσέγγιση της ζωής με μια νέα εστίαση στην υγεία σας μπορεί να σας αφήσει να αισθάνεστε πιο αισιόδοξοι για τις ενεργητικές διακοπές που έχετε κάνει κράτηση ή για οποιαδήποτε φιλανθρωπική διασκεδαστική διαδρομή που βρήκατε τον εαυτό σας. Όποια και αν είναι η αιτία για το κτύπημα υγείας, φροντίστε να αγκαλιάσετε κάθε επιλογή που σας επιτρέπει να αισθάνεστε πιο υγιείς και πιο φωτεινές.

Αφήστε μια απάντηση

Κυρίως μενού

Προτιμήσεις

  • Νόμισμα
  • Γλώσσα
  • Χώρα παράδοσης
Κυρίως μενού

Διεθνείς τοποθεσίες